Laat jullie genieten
op Sooner !

HelloFresh x Sooner

Minder tijd in de keuken, meer tijd voor goede films? Meld je nu aan bij Sooner Premium en ontvang € 55,- korting op je eerste 4 HelloFresh Boxen.

Met HelloFresh zet je heel eenvoudig een lekkere maaltijd op tafel, zonder de deur uit te hoeven. Kies elke week uit 30 verschillende recepten en krijg een box vol verse ingrediënten in exact de juiste hoeveelheden thuisbezorgd - wanneer het jou uitkomt. Voeg ook lekkere producten van de HelloFresh Markt toe, zoals popcorn voor tijdens jouw filmavondje op de bank.

Profiteer van deze promotie

Hoe het werkt

Gebruik de code die je bij jouw Sooner Premium abonnement* hebt ontvangen en krijg € 55,- korting op je eerste 4 boxen (€ 25,- op je 1e box, en € 10,- op je 2e, 3e én 4e box). Voorwaarden kan je vinden onderaan deze pagina.

Het is heel makkelijk:
1. Ga naar HelloFresh.be

2. Stel jouw box samen

3. Vul jouw code in bij jouw bestelling

Zo zet je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel en kun je optimaal genieten van het beste van Sooner!

*Kortingscodes worden één keer per week gegenereerd en verzonden per mail.

Wat is Sooner ?

Ontworpen door en voor filmliefhebbers, nodigt Sooner jou uit om cultfilms te (her)bekijken. Grote klassiekers van alle genres, van hier en elders, die jou zullen prikkelen, laten ontdekken en doen reizen!

Sooner geeft jou onbeperkte toegang tot zo een kleine 2000 films uit zijn catalogus en stelt u in staat een film te huren of te kopen uit bijna 7000 films.

Ontdek de collectie

Duurzaamheid in de hoofdrol

Minder voedsel verspillen en je CO₂-voetafdruk verkleinen? Met HelloFresh koop, kook en eet je gemakkelijk op een duurzame manier. De box wordt CO₂-neutraal ingepakt en thuisbezorgd en de ingrediënten ontvang je in exact de juiste hoeveelheden, zodat je niks verspilt. Lekker duurzaam dus!

Wist je dat HelloFresh'ers 21% minder voedsel verspillen dan wanneer ze zelf boodschappen doen en koken? Ervaar het zelf en kook mee!

Actievoorwaarden

Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je met deze kortingscode op de eerste box € 25,- korting (incl. € 4,99 bezorgkosten), en € 10,- op de tweede, derde en vierde box. De kortingscode is alleen voor nieuwe klanten en kan eenmalig en één keer per huishouden worden gebruikt. De korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor contanten.
Premium-recepten, een extra portie vlees, vis of groente en producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je € 4,99 aan bezorgkosten. De bezorging van de eerste box is gratis. De bezorging stopzetten, pauzeren en maaltijden kiezen kun je afhankelijk van jouw bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging van de box doen, via je online account of de klantendienst van HelloFresh. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Klik op MEER INFO voor de algemene voorwaarden van HelloFresh.

MEER INFO