Reis de wereld rond met Sooner

Waar wil je vandaag naar toe ?

Travel to the USA

Los Angeles, de Stad van de Engelen, het gouden tijdperk van Hollywood, de corrupte detectives en de zonnige maar mysterieuze sfeer.

Ontdek de collectie

Travel to Maghreb

Ontdek de Maghreb-landen via de bloeiende bioscoop. Toegewijde filmmakers die de sociale en economische veranderingen van de wereld in vraag stellen en niet aarzelen om de taboes van hun samenlevingen te doorbreken.

Ontdek de collectie

Travel to Romania

In ongeveer twintig jaar tijd heeft de Roemeense cinema zichzelf gevestigd en is deze onvermijdelijk geworden. Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu, Călin Peter Netzer, Adrian Sitaru, Cristi Puiu, Radu Jude verrijken de Europese cinema met hun vertederende, heldere, soms wrede portretten van het Roemenië van gisteren en vandaag.
Ontdek de Roemeense nieuwe golf waarvan de films een duistere humoristische kijk op de Ceaușescu-jaren bieden.

Ontdek de collectie

Travel to Spain

Geniet van de zon en verken de verlaten straten van Madrid met Eva in augustus of dompel uzelf onder in de intriges die de grootste telenovelas waardig zijn met de films van Penelope Cruz.

Ontdek de collectie

Travel to South America

Laten we naar Zuid-Amerika gaan om de hedendaagse bioscoop te ontdekken. Walter Salles, Pablo Larraín, Patricio Guzman, om er maar een paar te noemen, hebben Latijns-Amerika weer centraal in de filmindustrie geplaatst dankzij films die op grote schaal zijn vertoond op festivals en theaters. Maak kennis met deze regio door middel van sterke, persoonlijke en kwaliteitswerken.

Ontdek de collectie

Travel to Italy

Bezoek de Eeuwige Stad, Rome, een van 's werelds filmhoofdsteden en moeder van de Cinecittà.
Van Roberto Rossellini tot Paolo Sorrentino tot Matteo Garrone is Italië nog niet klaar met het onthullen van grote regisseurs en het schitteren op internationale festivals.

Ontdek de collectie

Travel to India

Ga naar India met de geweldige films van Satyajit Ray, The Endless Imagination of the Fall, de Bollywood gangsterfilmbendes of Wasseypur, de feministische kreet van Angry Indian Godesses, en nog veel meer!

Ontdek de collectie

Travel to Japan

Kurusawa, Kore-heda, Kawase, Hosoda... De Japanse cinema staat bol van grote namen die wereldwijd bekend staan. Ontdek dit discrete land, zijn offbeat maar subtiele bioscoop en vooral zijn poëzie.

Ontdek de collectie