OVER SOONER

Ons Team

Maxime Lacour

Chief Executive Officer

Pierre Berger

Chief Operating Officer

Fabian Hannaert

Technical & Logistic Manager

Mathieu Alciato

IT Engineer

Sarah Semana

Content Acquisition Manager

Sébastien Coureau

Chief Financial Officer

Kévin Giraud

Chief Digital Officer

Jérémy Gretic

Marketing & Digital Officer

Simon Lionnet

Editorial & content Officer

Claire Siboni

Logistic & Editorial Assistant

Anton Schraepen

Technical & Logistic Assistant

Stephanie Symens

Community & Content Assistant NL

Louis Drujon

Marketing Trainee

Wie zijn wij ?

Het ontstaan van Sooner

Sooner Belgium, het vroegere UniversCiné Belgium, is een initiatief van onafhankelijke Belgische producenten en distributeurs, ontstaan in 2008 samen met zijn partner UniversCiné France. We willen een alternatieve kijk op cinema bieden door de onafhankelijke film te verspreiden en ondersteunen.

De catalogus

Op Sooner vind je een rijke catalogus aan films terug, met een nadruk op hedendaagse Europese onafhankelijke cinema. Sommige films zijn reeds klassiekers, anderen bleven vaak onverdiend onder de radar of te kort in distributie. Wij bieden je graag de kans deze films opnieuw te ontdekken op Sooner.

Achter de schermen

Sooner is de plek bij uitstek om bekende en minder bekende regisseurs te ontdekken. Via collecties, thema's, specials of artikels zetten we belangrijke personen uit de cinema in de kijker. Ook blijf je op de hoogte van de belangrijkste festivals met telkens onze eigen collectie van geselecteerde films of prijswinnaars.

Films aanraden

Sooner gaat verder dan louter film kijken. Deel je lievelingsfilms via de sociale netwerken, maak je eigen whishlist, beoordeel je bekeken films met sterren, geef ons je mening en bewaar films die je nog wil bekijken in je wishlist.