Film Fest Gent Collectie

Het Film Fest Gent begint weer!

Film Fest Gent is het grootste filmfestival van België en programmeert elk jaar ruim 100 films en kortfilms. Dit jaar is het de 49e editie van FFG en start van 11 oktober t.e.m. 22 oktober.

EN BIJ ELK GEKOCHT FFG-TICKET, KRIJG JE EEN GRATIS FILM OP SOONER!

Als generalistisch festival presenteert Film Fest Gent het beste van alle genres en brengt het festival het brede publiek samen voor een sterke, collectieve beleving in een sfeer die uitnodigt tot gesprek, met andere filmliefhebbers, maar ook met filmtalent.

Elk jaar focust Film Fest Gent op een land en dit jaar ligt de focus op de Zuid-Koreaanse cinema. "De Zuid-Koreaanse cinema is al jarenlang een van de meest interessante ter wereld. Deze Focus laat je de rijkdom ontdekken van de nieuwste films uit het schiereiland, inclusief werk van meesters als Hong Sang-soo en Im Sang-soo."

Onze samenwerking

Sinds jaar en dag staat Film Fest Gent garant voor het beste wat de Internationale cinema te bieden heeft. Daarom is Sooner blij om als officiële partner op de 49e editie aanwezig te zijn zowel fysiek als digitaal. Beide partners delen de liefde voor de zevende kunst en dragen deze graag uit naar een zo groot mogelijk publiek.

BIJ ELK GEKOCHT FFG-TICKET, KRIJG JE EEN GRATIS FILM OP SOONER!

Boek alvast jouw tickets voor deze editie en bewonder films als The Chaser (Na Hong-jin), Close (Lukas Dhont), Drown (Lim Sang-su), Empire of Light (Sam Mendes), Little Forest (Yim Soon-rye)...

Meer info op www.filmfestival.be